Välkommen till nya bloggen – NyponBebis!

image

Nämen hej och välkommen till nya NyponBebisBloggen! Jag är Kajsa Stina, designer och konstnär under namnet NyponStina, som nu startar ny nischad blogg. Anledningen är att jag gått och blivit på smällen och eftersom alla som läser min vanliga blogg kanske inte är så intresserade av bebissnack så tänkte jag ta allt sånt här. Min förhoppning är att kunna inspirera, dela med mig av  roligheter och spännande tankar kring graviditet och bebisförväntan och kanske få lite feedback från er läsare. Jag kommer även publicera ett och annat mammaporträtt där jag intervjuar spännande personer som väntar barn eller just ploppat ut ett. Jag hoppas att det blir underhållande läsning och att jag genom bloggen kan komma i kontakt med fler som är inne i bebisyran!

image

Som ni ser är jag i vecka 13, snart 14, och jag tycker att Meschke Apps Gravidkalender är ganska bra för att hålla reda på dagarna och veckorna. Många använder nog redan den men jag tipsar ändå 🙂

image

Än så länge platt mage på Nyponet! Kram och godnatt <3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.