60-talsklänning – Bra modell för liten mage!

2013_06_025_minsk

Ett litet "problem" just nu, i vecka 16, är att man har fått lite mage men inte tillräckligt stor för att andra tydligt ska se att man är gravid. Man ser liksom bara lite tjock ut. Då får man anpassa klädseln efter dessa omständigheter och när vi skulle på 60-talsfest igår hade jag bästa modellen på klänning. Det är ju också bra när man har möjlighet att sy själv, då kan man ju anpassa efter egna kroppen och dess förändringar.

2013_06_024_minsk

Här har vi pärlan!

2013_06_0212_minsk

Och här kommer första bilden, här på bloggen, på min fina karl! Johan heter han och är orsak till lilla Skorpan i magen. Vi har snart varit tillsammans i två år, dessa har vi fyllt med så mycket att vi knappt kan fatta det själva. Vi har flyttat ihop, skaffat hund, kastat loss och slagit ihop våra företag, öppnat ateljé och butik, rest till New York och Milano, kläckt hundratals idéer tillsammans och nu lyckats skapa något som snart kommer till oss i form av en bebis. Han är min klippa och kärleksvän, coach och inspiratör. Fina fina man <3 Han hade givetvis fått matchande fluga kvällen till ära. 2013_06_0211_minsk

Vi hade en superrolig kväll och dansade lite lindy hop. Tror Skorpan gillade det 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.