Gravid i vecka 25 – Varma sommardagar med mage

2013_07_292

Nu är jag i vecka 25 (24+2) och bebisen är typ 22 cm lång från huvud till stjärt. Det är ganska stort, kan det verkligen stämma..? Jaja, min app säger det i alla fall 🙂 På onsdag ska jag till barnmorskan på Mama Mia så då får vi väl se så allt är bra. Magen är ganska stor nu i alla fall, som en liten fotboll.

2013_07_291

Det är varma och klibbiga dagar nu och svårt att veta vad man ska ha på sig. Igår var vi på utställningen THE FASHION WORLD OF JEAN PAUL GAULTIER - From the Sidewalk to the Catwalk på Arkitektur- och designcentrum och då blev det luftig trikåklänning från Indiska tillsammans med nya brillor från Urban Outfitters.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.