Har växt ifrån BH:n – Köper amnings-BH redan nu

image

 
Det är ju ingen hemlighet att man kanske växer ifrån sin vanliga BH i takt med att magen växer. Tyckte det var lika bra att köra på amnings-BH redan nu då så man slipper köpa hur många nya som helst. Beställde dessa från HM idag och köpte en igår. De är faktiskt riktigt sköna och bra, borde finnas den varianten, vadderad men utan bygel, i vanliga fall också.

image

Som sagt, jag köpte en BH igår men det var också det enda jag hittade på mamma-avdelningen. För det första är det typ bara HM som har en sådan avdelning, för de andra är den skitliten och allt är dötråkigt. Jag tänkte att ett par tights måste väl finnas i alla fall. Letade länge och hittade till slut, i storlek L och XL. Hur många som helst. Men inga i S eller M. Riktigt dåligt tycker jag det är. Provade mammabyxor och det såg inte klokt ut, jag blir helt knäpp. Varför kan det inte finnas fina, bra, bekväma och coola mammakläder? Köpte dessa tightsen på HM:s webbshop i alla fall. Tack, nu har jag ett par svarta tights, tjoho..

image

Kommer bara bli haremsbyxor för min del. Tänker köpa typ tio stycken från Tradera eller nåt... Det finns ju många fina i alla fall.

0

2 thoughts on “Har växt ifrån BH:n – Köper amnings-BH redan nu

  1. Köp lindexamningslinnen! IAllafall sen! Fantastiska, sköna, lite längre…
    hade ganska många o hade även o sov i för att hålla allt på plats;)

    emelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.