Äntligen hittat rätt barnvagn – Brio Happy Deep Ocean

Brio-Happy-Pram

Äntligen har vi hittat rätt barnvagn. Vi var och tittade på den fina Royal-vagnen men kvalitén brast tyvärr. Efter att vi varit inom på babyland vid Odenplan var humöret på botten. Vi fick så otroligt dålig service och personalen var både okunnig och oengagerad. På kvällen körede vi till Babyproffsen i Haninge och där fick vi fin hjälp, det slutade med att vi köpte en Brio Happy i färgen Deep Ocean. Den uppfyllde de flesta av mina krav sånär som på att det bara fanns en eller möjligtvis två färger jag kunde tänka mig, som inte var dödens dötråkiga. Men denna var okej i färgen och sen får jag väl pimpa upp den bäst jag kan!

Brio-Happy-Combi-Pram

Vi körde svart chassi, pumphjul och liggkorg. Jag fick mina stora fasta hjul fram och bak och en lagom stor vagn så jag är nöjd 🙂

zoom

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.