Gravid vecka 30 – Plötsligt inte så långt kvar!

bild-7

Är helt plötsligt i vecka 30! Nu är det ju inte så långt kvar.. Har hela tiden sagt, när folk frågar när det är dags, att "det är ju en stund kvar" men nu börjar det ju faktiskt närma sig lite.

2013_08_313

bild-6

Min bebis har fått hjärna enligt appen, det bådar ju gott 😉

2013_08_312

2013_08_311

Och dagens outfit blev denna eftersom det är lite kyligare och regnar idag. Ikväll kommer bilder på mina fantastiska loppisfynd som jag gjorde idag när jag gick förbi loppis i Kärrtorp centrum, på väg till butiken. Det gjorde min dag kan jag säga 🙂 Ha en fin lördag!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.