Spjälsängen äntligen klar!

image

Ikväll blev spjälsängen äntligen klar!!

image

image

Hade gaveln kvar att klä och först blev det Inge bra i kanterna. Sen kom jag på att jag kunde sätta ett fint band istället för att vika in kanterna och se så bra det blev 🙂

image

Och spjälsängsskyddet är på plats! Och bäddat med fina lakan.. 🙂

image

Nu är det bara bebisen som saknas, längtar ❤

0

2 thoughts on “Spjälsängen äntligen klar!

 1. Hej Kajsa 🙂

  Nu skall Jonas och jag också ha en knodd. I februari men ändå, man gillar ju att planera framåt 🙂 Tänkte bara höra hur du kom fram till vilken färg som var lämplig för att måla spjälsängen i? Har hört att bebisar har en tendens att gnaga på spjälsängen när tänderna börjar komma och då vill man ju att det skall vara så giftfritt som möjligt 🙂 vore super om du kunde hojta till med vilken färg ni valde.. puss

  1. Hej!!
   Ja jag såg, grattis!
   När det kommer till spjälsängen vet jag inte eftersom jag använde vanlig färg eehhh… 😀 Men han gnagde inte så mycket heller. Så tyvärr kan jag inte ge något tips men lycka till med att hitta rätt färg och med hela graviditeten såklart! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.