Gravid och svullen och öm i fötter och händer

2013_10_2915

Nu kan alla ni som har eller har haft graviditeter med mycket besvär götta er lite eftersom jag har mått så himla bra hittills men nu börjar få det lite besvärligt 🙂 Det börjar alltså bli lite tungt även för Nyponet. De senaste dagarna har jag blivit svullen och öm i både fötter och händer vilket gör att det blir jobbigare att gå och händerna känns stela. Det är även ganska stökigt att sova eftersom jag har svårt att vända mig och magen liksom fastnar i nåt konstigt läge så det gör ont. Magen har blivit stor både uppåt och neråt så när man sitter blir det konstigt på båda hållen. Jag väger väl typ 72 kg och har blivit lite klumpig. Så nu kan bebis helt enkelt komma tycker jag.

2013_10_2916

Såhär ser jag ut idag i alla fall. Är i ateljén och butiken och fixar lite bäst jag kan. Man är ju glad i alla fall 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.