Amningsinlägg från Love Milk

image

I förrgår var jag och hämtade mina nya amningsinlägg från Love Milk. Behövde några som absorberar ordentligt eftersom det läcker som attan här, skulle kunna göda en hel BB-avdelning. På tal om att göda, var på BVC igår och Ennis hade gått upp ett halvt kilo på en vecka haha. Men så käkar han också på ganska bra 🙂

image

Det blev två varianter av amningsinlägg, en med ull och silke och en med ull,silke och polyester. Testade de senare igår (de rosa på bilden) och de var superbra! Så skönt att slippa plötsliga fläckar på linnet eller tröjan.

image

Så fick man en liten gåva på köpet!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.