Ennis ligger på mage och lyfter huvudet!

2014_01_271

Efter en hektisk helg på Bröllopsmässan tog jag och Ennis en timmes sovmorgon och sen körde vi bad och babymassage. När jag la lilla bebis på mage reste han huvudet och mamma jublade!

2014_01_272

2014_01_275

Så idag slappar jag med dessa två favoriter - Ennis och Lennon. Lennon har varit lite extra hos svärmor Sonia de senaste veckorna eftersom det har varit så mycket med bebis och mässa och allt. Men nu ska han va hos oss i två veckor och det blir mysigt!

2014_01_274

2014_01_273

Nu är mitt hjärta 2 månader, det blev han i fredags på min födelsedag <3

0

4 thoughts on “Ennis ligger på mage och lyfter huvudet!

  1. Tack min fina dotter och fina Johan för en fantastisk helg tillsammans med er. Vilken lycka att ha fått umgås med Ennis så nära i tre hela dagar. Roligt att ha fått uppleva er entusiasm och ert engagemang under Bröllopsmässan och att ha fått se att det är så många som har visat sitt intresse för NyponStina. <3 <3 <3

    1. Tack lilla mamma <3 Vi är så tacksamma för att du kunde vara med och stötta oss 🙂

  2. Stockholms “Starke Man” 🙂 Dessutom gillar jag Ennis coola frissa, lite sparat i nacken och resten avskavt. Fina bröllopsklänningar Kajsa. Kram

    1. Tack! Det är väl en ganska poppis frisyr i den åldersgruppen vad jag har förstått 😀 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.