Ennis 3 månader – Vaccination på BVC – Flygande bebis

image

Nu är Ennis tre månader och två dagar gammal, lilla skrutten. Idag var vi på BVC och Ennis fick vaccin, en sköterska på vardera sida och en spruta i varje lår. Och i mitten satt hans livrädda mamma och knep ihop ögonen. Jag är ju så jäkla stickrädd. Ennis blev lite ledsen men det gick över igen. Fast resten av dagen har han varit ganska ledsen till och från, lilla hjärtat. Här ligger han i gymmet på BVC och rör för första gången medvetet vid prylarna som hänger. Lyckligt ovetandes om hemska sprutorna som komma skall.

image

Efteråt åkte vi hem och chillade lite med Lennon.

image

Två kärlekar i samma bild.

image

Ennis har förresten börjat flyga!

image

Det är kul, inte minst för pappa som är lättroad 🙂 Nu är vi trötta, hoppas på en lugn natt efter denna lite ledsna dagen.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.