Bilder från Österlen och middag på Branterögen i Brantevik

Filma1

Igår filmade vi lite till, denna gången vid havet i Sandhammaren. Det jobbiga var att det blåste som f*n så håret flaxade i ögonen mest hela tiden. Men vi filmade och fikade och hade mysigt trots allt.

Filma2

På kvällen var vi i Brantevik och åt gott på Branterögen.

2014_07_105

2014_07_108

Johan tog några fina bilder på mig 🙂 När vi kom hem var vi blåsta och lite trötta. Skålade i champagne för våra roliga projekt och kollade lite på fotbollen. Sen gick ögonen nästan i kors så vi gick och la oss 🙂 Idag åker vi till stranden för att sola och bada och koppla av.

2014_07_104

2014_07_103

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.