Tillbaka i stan

Ennisopappa1

Nu är vi tillbaka i stan efter två veckor i Stockholms skärgård. Det har varit väldigt fint och avkopplande men det känns skönt att va tillbaka. Jag är ganska utmattad av värmen och nå slags förkylning/allergi så det får bli fler bilder från semestern en annan dag.

Idag kommer mina föräldrar och min bror upp till Stockholm och stannar i nästan en vecka. Vi ska besöka slott och annat turistigt eftersom man sällan gör det annars. Jag ska också jobba lite med ett nytt filmprojekt som ska bli jättespännande.

Jag är typ lite redo att kicka igång hösten haha.. 😀

Ennisopappa2

Ennisopappa3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.