Imorgon börjar vi filma

2014_08_071

Imorgon börjar vi filma med projektet där jag gör kostym. Idag har jag sytt som en galning för att få till ändringar på en klänning och sen sprungit runt Odenplan i några timmar för att hitta det sista. Äntligen hittade jag ett par skor som funkar!

Så imorgon börjar vi och kör sen även lördag och söndag. Ennis kommer va med hela tiden och jag hoppas att det kommer gå bra. Han har en tand som är på väg ut i överkäken och som gör honom lite grinig. Men det ska nog gå bra, barnet får ju va med om mycket under sina första månader <3 2014_08_072

2014_08_074

Det sämsta med att springa i tusentals second handbutiker är att man inte kan låta bli att köpa grejer till Ennis. Det finns ju så mycket fint och även om jag inte ställer mig och bläddrar så dyker det liksom upp plagg mitt framför näsan. Så idag blev det en jeansväst, en skjorta och ett par strumpor 🙂

2014_08_073

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.