Bilder från filminspelningen igår!

Tillsammans5

Här kommer lite bilder från gårdagens filminspelning. Jag älskar att vara i dessa sammanhangen och Ennis var helt fantastisk igår. Ändå känner jag att det var helt rätt beslut att avstå resterande två dagar.

Jag hoppas att jag får möjlighet att jobba med dessa människor igen. Daniel och Pollak, som gör denna filmen, är mina favoriter att jobba med och Kirsti Torhaug som spelar mamman är så duktig och kanske den vackraste kvinnan jag träffat (förutom min mamma dårå). Sandra, Marius, Filson, Maria och alla andra i teamet är också härliga och duktiga och jag hoppas detta filmprojektet kan bli något större så vi får skapa ännu mer ihop!

Tillsammans8

Tillsammans1

Tillsammans2

Tillsammans6

Tillsammans7

Tillsammans3

Tillsammans4

Tillsammans11

Tillsammans9

Tillsammans10

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.