Jag ska bli programledare för vårt program Hej Bebis!

Skärmavbild 2014-09-25 kl. 18.57.14

Äntligen får vi avslöja! Ni kanske har anat, och en del kanske också vet, men nu är det officiellt i alla fall. Vi ska göra bebisprogram för Expressen TV, "Hej Bebis!" Programledare är ingen mindre (eller större) än jag själv och Ennis är min fantastiska sidekick. Läs om programmet här om ni vill veta mer 🙂

Pressbild_HB_6

Programmet produceras på vårt bolag, Romin Productions, och har Trygg Hansa och Lekmer i ryggen som sponsorer. Vi är så stolta och glada för detta projekt och vi är i full gång med att filma och fixa ihop 10 fina program. "Hej Bebis!" kommer börja sändas på Expressen.se i slutet av oktober. Hurra!

Pressbild_HB_3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.