Ennis spelar piano hos mormor & morfar i Skåne

2014_09_267

I onsdags tog jag och Ennis en spontanresa till Skåne för att hälsa på mormor och morfar. Vi överraskade dem kl 20.20 på kvällen och de blev verkligen överraskade och glada 🙂 Det gick bra att åka tåg, vi struntade i vagnen denna gången och Ennis åkte bärsele istället. Jag hade bara packat det nödvändigaste till Ennis och hade en ryggsäck med dator och annat viktigt. Resten tänkte jag låna av mamma och pappa haha. Ennis höll igång på tåget men kunde också sova en stund på sätet. Då satt jag på golvet och halvsov 🙂

Nu är vi här till måndag och har det bra. Ennis trivs verkligen här och sover fint och är glad. Fina unge.

Skåne1

Vi ska skaffa en vagn att ha här nere men denna gången fick vi låna en av snälla Emelie och hennes föräldrar. Så himla bra 🙂 Ennis har fått en overall av mormor i tiomånaderspresent, supergosig!

Skåne2

Och kväll har Ennis spelat piano, han tycker verkligen att det är kul 🙂 Försökte spela fyrhändigt men ja, det blev abstrakt om man säger så. Nu sover plutten som en stock och vi ska ha en lugn fredagkväll.

Snart åker Johan hem från syriska gränsen och det ska bli himla skönt. Jag brukar inte vara så orolig när han är iväg men denna gången har det varit så stökigt så det ska verkligen bli skönt att få hem honom.

Skåne3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.