Hur berättade ni?

2014_10_284

I program 2 av Hej Bebis berättar Sanna Bråding om hur hon knöt en rosett kring graviditetstestet och gav till sin kille (och han trodde först att det var ett klamydiatest haha).

När jag var gravid med Ennis tog jag en bild på graviditetstestet och mms:ade min man, lite oromantiskt kanske... Denna gången var Johan hemma och jag blev så förvånad att det visade positivt att jag kom ut i köket med stickan i hand och gapande mun. "Vad betyder det?" var Johans kommentar, han lär sig tydligen aldrig om det är ett streck eller två streck som är positivt 😀

Hur gjorde ni? Vill gärna höra några historier!

0

2 thoughts on “Hur berättade ni?

  1. Jag gick hos en kurator förut och jag brukade testa hos henne. Test efter test var negativt men så en dag precis innan jag skulle gå så tog vi ett test och det var positivt! Vart överlycklig och jag ville bara ringa sambon och berätta men bestämde mig ändå för att hålla mig tills jag kom hem. Väl hemma så hälsa vi på varandra och han undra vad det var med mig eftersom jag var så himla glad och sprallig, då tog jag fram testet och börja storböla. Han förstod fortfarande inte. Två streck! sa jag, betyder det att du är gravid!? Fråga han Jaaa! 😀 Han vart överlycklig och vi kramades läänge. Tyvärr så slutade den graviditeten i ett missfall men nu har jag en pojke på 10 månader 🙂 ♡ och när vi tog det testet så vart man ju självklart glad men det vart ändå inte samma lycka eftersom man var orolig att det skulle hända igen. Lyckligtvis så gick det hela vägen den gången 🙂

    1. Nä det är väl så, att har man fått missfall tidigare vågar man inte riktigt tro på att det ska bli något nästa gång. Himla skönt att det gick bra i alla fall! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.