Bila till Skåne med gravidillamående

image

Idag har vi åkt ner till Skåne och vi hann bara till Kungens kurva innan första påsen var förbrukad. Att bila med gravidillamående är ju sådär bra idé. Men sen gick det faktiskt ganska bra, jag åt lite titt o tätt och vi stannade ibland.

Nu är vi här och Ennis blev glad att träffa mormor och morfar, och morbror Gustav som var på besök. Min datorladdare dog på vägen ner, stackaren fick sladden avbruten, så jag kunde tyvärr inte ladda upp några bilder från kameran ikväll. Men imorgon blir det ett besök på Apple Store i Malmö så det ordnar sig.

Nu väntar natten. Sov gott!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.