Vår jul 2014

Julafton1

Här kommer massor med bilder från vårt julfirande 🙂 På julafton var vi här hos mina föräldrar tillsammans med min bror Gustav. Mysigt och enkelt fast med väldigt gott julbord och fin stämning. Ennis fick träffa tomten, som var min mamma, och det gick jättrebra 🙂

Julafton8

Julafton6

Julafton2

Julafton3

Julafton4

Julafton5

Julafton7

Trots att vi bara var fem personer blev det väldigt mycket julklappar 😀 Ennis fick så fina grejer, bland annat en bultbräda som han leker med mycket. Några böcker, vantar, en hopphäst, legolådor och en Kånken-ryggsäck fick han också.

2014_12_2640

Jag och Johan fick bland annat redskap till vår öppna spis i nya huset och påfyllning av våra blåa Swedish Grace-tallrikar.

Mamma och pappa fick av mig och Johan bland annat Lars Lerins senaste bok "Naturlära" med hans vackra akvareller och tankar.

Julafton20

Julafton9

Julafton10

Julafton16

Igår, på juldagen, var vi hos min faster Stina som alltid har kalas då 🙂

Julafton11

Julafton12

Julafton13

Jualfton15

Det blev goda tårtor och kakor och lite provning av Görans gamla glasögon. Hittade ett par som jag verklige gillade 😀 Vad tycks?

Jualfton14

Den här lille dåren höll igång och var social med alla. Han verkar dock va inne i en period av att härja och åla och greja och inte göra som man säger. Han har varit omöjlig att lägga två kvällar i rad och vi har bråkat lite. Känns inte så kul men jag antar att det går över.

Nu ska jag kika igenom bilderna jag tog idag när vi var ute i det fina vädret 🙂

2014_12_2617_liten

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.