Ennis provar sina julklappar!

2014_12_2649Liten

Idag har vi varit på Nova Lund och kollat lite på rean. Jag shoppade inte jättemycket, tänkte spara mig till New York om två veckor 😀 Men det blev lite smått till Ennis och gravidtights till mig själv (man sliter ju ut några stycken under en graviditet).

Roligt att vara i sina hemtrakter, jag sprang på både min gamle kompis Alexander och min kusin Martin med familj. Dessutom blev det en sväng inom gamla kollegorna på Carlings och det är ju alltid trevligt 🙂

Vinterland1

Ennis har lekt med sina nya lådor och provat vantarna han fick av mormor och morfar i julklapp. Och så de fina uggsen han fick av faster Lotta på annandagen 🙂

Vinterland3

Vinterland2

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.