Önskelista till nya bebisen!

Jag glömmer ju det emellanåt men vi ska ju faktiskt ha en bebis till! Och dessutom ska vi flytta till hus med lite nya förutsättningar. Så nu har jag gjort en liten önskelista inför nya bebisen och nya huset 🙂

troll-vaggskotbord-vit

Vägghängt skötbord. Visserligen kommer vi ha både badrum och toalett men badrummet är inte så stort så det hade varit perfekt med ett vägghängt skötbord som inte tar så stor plats. De är ju ganska tråkiga sådär vita men jag tänkte måla mitt i någon rolig färg 🙂

troll_bedside_crib_vit-24019953-3655740135-

Bedside crib. Jag vill gärna ha min bebis nära mig i början och det är helt omöjligt att ha bebisen i babynest i mitten eftersom Johan flaxar så mycket när han sover. När Ennis var bebis sköt vi in vår säng mot väggen så Ennis kunde ligga i babynest på min sida. Men i nya huset funkar inte det så då får det helt enkelt bli en sidosäng som sitter fast i vår säng. När bebisen sen är några månader gammal kan hon ta över Ennis spjälsäng, då är Ennis dessutom så stor så han kan ha min gamla växasäng. Blir perfekt tycker jag!

duo-alu-petrol

Utökning av vagn - Bugaboo Donkey Petrol Blue. Vi har ju en Donkey redan men den behöver kompletteras med en till ram och så småningom sufflett och klädsel till sittdelen. Jag har en vision om att sy egna suffletter i något fint tyg men ja, vi får väl se när jag ska få tid till det 🙂

Barnstol1

En likadan barnstol som Ennis har, Svanen. Ennis stol köpte vi på Blocket och sen målade jag den i gult och turkost. Vi gör likadant med nästa stol fast det blir nog turkost och en annan färg, får se vilken 🙂

151910

Ubbi Blöjhink. Vi har en Tommee Tippee nu och den funkar helt okej men Ubbis blöjhinkar är så mycket snyggare 🙂 Den turkosa eller ljusgröna skulle jag vilja ha!

n_a060772_001

Korgvagga. När Ennis var bebis hade vi spjälsängen i vardagsrummet, som en dagbädd för honom eftersom han sov i min säng. Nu kommer vi ju ha två våningar och det skulle passa väldigt bra med en korg nere i vardagsrummet där nya bebisen kan ligga och vila.

2me-hoppgunga-emil-svart

Hoppgunga. Ennis hade ingen eftersom vi bott i hyresrätt plus att det inte fanns något bra ställe att fästa en. Nu när vi har hus känns det som att man lättare kan borra och fixa lite så jag funderar på att skaffa en 🙂

Det är mycket man vill ha och behöver trots att man redan har en unge 😀

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.