Drömmen om New York

New_york1

Om en vecka åker vi till New York! Jag vet att det är mitt i vintern men man kan ju ändå drömma om solbrillor och snygga sneakers. Senast vi var där köpte jag ett par skitfina sneakers och det blir nog ett par även denna gången. Ska bara bli lite bättre på att använda dem, blir ofta att man springer runt i samma skor.

graco-sulky-mirage-solo-2014-lime-zigzag

Förra veckan beställde jag i alla fall denna skönhet, Graco Mirage + Solo Lime ZigZag, från Lekmer. Visst är den fantastisk?! REA dessutom, 695 spänn istället för 1349. Den är lätt att fälla ihop och väger 7 kg, alltså kan jag ta med den på flyget. Den har svängbara framhjul, bra sufflett och tre lägen på ryggstödet inkl fullt liggläge. Tycker den verkar himla bra alltså 🙂 Fasen vad Ennis ska åka snyggt i storstan!

Newyork115

Julen 2011 fick jag en resa av Johan i julklapp, till just New York. Sen åkte vi redan i februari och fick riktigt fint vårväder 🙂 Det var första gången jag var i USA över huvud taget och hade inga som helst förväntningar. Jag bara åkte dit haha. Och jag tror det var bra för då fanns det inga förväntningar att leva upp till. När vi var där passade vi på att fota NyponStina-kjolar och här kommer lite bilder 🙂

Newyork111

Newyork114

Newyork112

Newyork113

Newyork117

Newyork116

Ser verkligen fram emot denna resan, samtidigt måste jag va smart eftersom jag både har gravidmage i v 25 och Ennis 1 år att kånka på. Min barnmorska säger jag ska dricka mycket vatten och absolut ha stödstrumpor. Så jag måste verkligen köpa det denna veckan.. Men jag tror det kommer gå hur bra som helst!

0

2 thoughts on “Drömmen om New York

  1. men shit vad snygg du är på bilderna från new york, skulle lätt platsa i en mode tidning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.