Provsittning!

Sulky1

Igår kväll packade vi upp nya sulkyvagnen från Graco och idag på morgonen fick Ennis provsitta 🙂 Jag tror absolut den blev godkänd!

Sulky2

0

2 thoughts on “Provsittning!

 1. Vilken modell är detta och hur funkade gracon i NY? Vi ska till Barcelona i april och jag är också ute efter en bra, billig, lätt och enkel resesulky som E även kan sova i. Skulle du rekommendera gracon?

  1. Det är Graco Migare+Solo, finns här:

   http://lekmer.se/barn-och-baby/barnvagnar-o-barnvagnstillbehor/paraplysulky/graco-sulky-mirage-solo-2014-lime-zigzag

   Jag tycker den är smidig att fälla ihop och ta med, även bra för barnet att somna i då den har ett viloläge och ett liggläge. Svängbara framhjulen funkar sådär ibland, tycker den kan va lite svårsvängd. Men så är det kanske med alla vagnar med så små hjul, har inte kört nån annan sulky. För 700 spänn är den verkligen bra och vi är nöjda 🙂 Har använt den även här hemma lite nu när man inte vill kånka med sig stora vagnen.

   Lycka till och ha det fint i Barcelona!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.