Vinn ett amningsplagg från Milker!

Milker1

Ny tävling med NyponBebis!

Denna gången kan man vinna ett amningsplagg från Milker!

Milker är ett danskt företag som gör fina och lite roligare gravid- och amningkläder 🙂 Kvalitén är superfin och kläderna tillverkas i väletablerade fabriker i Portugal, Indien och Kina. Klänningen som jag fick på posten häromdagen kan ni se i klippet nedan!

För att tävla på bloggen:

- Skriv en kort motivering, här i kommentarsfältet, till varför just du ska vinna!

För att tävla på Instagram:

- Tagga två kompisar under tävlingsbilden på Instagram och skriv en kort motivering till varför just du ska vinna!

- Följ @nyponbebis och @milkernursing

Tävlingen avslutas måndagen den 2 februari kl 9. Lycka till!

0

23 thoughts on “Vinn ett amningsplagg från Milker!

 1. Jag skulle så gärna vilja vinna, äger inte ett ända amningsplagg och börjar få lite smått panik då jag snart går in i vecks 30! Hoppas hoppas att jag är den lyckliga vinnaren! Med vänlig hälsning, My Lundgren

 2. Som student är det svårt att få ihop vår ekonomi så lillplutten får följa med på föreläsningar. Lugn och snäll för det mesta. Det vore dock så skönt att ha ett smidigt och snyggt plagg på mig när vid amning. Så väldigt skönt…

 3. vilken perfekt tävling, jag hade jätte gärna velat vinna detta men inte till mig själv utan till min lossas mamma, hon fick reda på för många år sen att hon absolut nt kunde få barn(fast försökte ändå göra allt bara för att få en liten underbar bebis), och nu efter flera flera års försök så är hon äntligen gravid, och ingen är såklart gladare än henne!, beräknas födda nästa månad, så detta hade varit en suverän present att få ge henne. 🙂

 4. ska ha mitt första barn (en pojke) nu den 3/3! letat efter snygga amningskläder och hittar inget som matchar plånboken eller mig! såg ditt klipp på Gravid vecka för vecka och blev superglad när jag såg den fina amningsklänningen från milker! 🙂 superfin!! hade varit evigt tacksam om jag vunnit! Kram!

 5. Jag har provat det här med att amma under en sjal men det var ingen höjdare och jag ÄLSKAR klänningar men har inte hittat någon fin klänning med amningsmöjligheter. Hade varit bra och smidigt att vara både snygg och praktisk 🙂

 6. En sån skulle jag vilja ge till min kusin som får sin bebis om 13 dagar! Skulle vara jätte kul att vinna!!

 7. Jag skulle gärna vinna eftersom jag är stolt över mig själv att jag inte gav upp amningen. Jag var nära att ge upp på julafton när mina bröst var rosa, hårda som sten och bröstvårtorna var trasiga. På julfirandet gick jag undan varje gång min nyfödda dotter behövde äta, för det kändes jobbigt och pinsamt.

  Idag tycker jag det är fint att min kropp är kapabel att vara min dotters hela källa till näring. Det är något som förenar mig med många andra kvinnor i världen och bakåt i historien.

  Idag är jag inte rädd för att amma offentligt utan upplever istället att jag gör en politisk handling varje gång jag ammar bland folk och på så sätt visar att amning inte är något att skämmas för.

 8. Jag har 2 veckor kvar till bf (hoppas på en✊) å är på jakt efter fina amningskläder just nu. Tycker det är svårt att hitta fina amningsklänningar. Skulle ÄLSKA att vinna någon av era fina plagg!!

 9. Gud va snygg du är! Här blir det mest leggins och tält☺️ Går snart in i vecka 30, första bebisen. Vet inte kön och tycker det är svårt att hitta neutrala kläder till h*n så jag får inte riktigt stillat mitt shoppingbehov

 10. 20 år gammal, 21 i år. Och väntar mitt första barn. Har haft en jobbig graviditet med foglossning, kräkningar hela tiden (är i v 33), sammandragningar, förvärkar, ja listan kan göras lång… Jag längtar så tills vår lilla tjej kommer ut, det är väl en tillräcklig anledning till att vinna ett fint plagg som får mig på bättre humör. Tack för att du förgyller ett par minuter i veckan i gravid vecka för vecka, dina klipp är så himla bra.
  Lycka till med nya bebisen!

 11. Åh vilken fin klänning, helt underbar!! Den skulle jag vilja vinna för jag skulle gärna vilja ge den till min fina vän som precis fått en fin liten gosse!!

 12. Hej Nyponbebis!
  Min bästa vän Emelie är gravid för andra gången och det vore fantastiskt roligt om jag fick ge henne en sådan fin present! Jag tycker det är så svårt att köpa kläder till andra men denna var ju helt perfekt för henne!
  Kram 🙂

 13. Åh jag hittade en så fin klänning på hemsidan med spets upptill! Den skulle jag så gärna vilja vinna för jag kommer verkligen inte ha möjlighet att köpa den själv. Vi får en lillasyster i slutet på maj och har en son som just fyllde ett, nästan samma mellanrum som för er. Innan August föddes pluggade jag och hann precis ta min examen vilket jag är så stolt över! Men tyvärr är inte min föräldrapenningen så fet så jag hoppas verkligen på vinst!

 14. Önskar såklart att jag vinner
  så jag en amningsklänning finner

  i min brevlåda den dimper ner
  och jag förtjusande ut ser!

  så som du på modevisningen såg ut,
  cool, snygg & med munnen put

  sitter jag o ammar min lill strut!

  bf 3/2 tjihoo!!!!!!!

  kram lisa

 15. Jag skulle gärna vilja vinna den här tävlingen så jag blir en lika snygg mama som dig! Känner jag mig själv blir de mest linnen i sommar annars :b

 16. Jag vill vara med, min motivering är enkel- du var väldigt snygg i klänningen och de har sjukt snygga kläder, så vem vill inte vinna?! 😀 Håller tummarna!

 17. Blir mamma närsom förhoppningsvis o skulle behöva ett första amningsplagg att känna mig fin i efter några sista riktigt tunga veckor som gravid!

 18. Hej Nyponbebis! Tack för en fin blogg och bra avsnitt på Gravid vecka för vecka! Följer dig varje vecka då vi nästan är i samma vecka. Är nu i vecka 26 ich det är härligt att följa någon som jag kan relatera till. Väntar mitt första barn och har nyligen flyttat till ett hus med min man. Den senaste tiden har inte varit så lätt. Fick åka in några gånger till sjukhuset för att kolla hjärtljudet på bebisen då det var oregelbundet men allt visade sig senare vara bra. Och sen fick vi flera överraskningar med huset som att: vi måste byta all el, vårt brunnsvatten är otjänligt som dricksvatten och skorstenen måste repareras. Så det här med amningskläder har jag fått lägga på hyllan då ekonomin inte går ihop. Så att få vinna denna klänning hade varit som en skänk från ovan. Ha det så bra! Kram

 19. Jag skulle så gärna vilja vinna klänningen. Har inte lyckats gå ner i vikt efter förlossningen och har så låg föräldrapenning att jag inte haft råd att skaffa nya kläder, så jag går lite fult och konstigt klädd just nu. Älskar grönt och skulle bli så glad av att få känna mej lite fin när vi sitter och ammar någonstans.

 20. Hej har en liten kille på 7 veckor 🙂 äger inte ett enda amningsplagg & ibland när man är iväg så skulle man vilja amma lite smidigt utan att riskera visa hela härligheten 🙂 Både jag & Arvid skulle bli himskans glada av detta 🙂

 21. Hej!
  Är gravid med vårat första barn. Letar efter coola kläder att ha under och efter graviditeten och tyckte att din klänning var så himla snygg 🙂 Så såklart måste jag vara med och tävla. 🙂 Tack för en bra blogg och bra avsnitt på vecka för vecka. Kram

 22. Längtan är sådär sprängande stor,
  för denna blivande tvåbarnsmor.
  Snart närmar sig den stora dagen,
  då den lille jag burit ska lämna magen.
  Spänning, kärlek, förväntan – allt det där,
  likaså känslan av vad ständig oro innebär.
  Jag var lycklig lottad sist det begav sig för oss,
  storebror ammades i sjutton månader – och det donerades till BB förstås.
  Älskade amningskläderna – både snyggt och smart,
  vill ha nya till lillasyster i magen – såklart,
  Men listorna på allt som ska köpas är långa,
  och utgifterna därtill – alldeles för många.
  Ett amningsplagg från Milker kan jag både tro och tycka,
  ger blivande mamma glädjefnatt och bubblande lycka!

 23. Hej
  Oh, jag vill vinna. Min dotter fyllde 1 år förra veckan och lillasyster kommer i mars. Det känns som om jag varit gravid längre än en elefant och behöver piggas upp. Så jobbigt att vara höggravid med en liten att ta hand om. Förstod inte alls det innan jag blev gravid med nummer 2.

  Tack för trevlig läsning!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.