Alla bilder från festen – Blommor och gäster!

Festen1

I lördags firade vi min svärmor Sonias 80-årsdag! Festen var en överraskning och förberedleserna höll på hela veckan för min del. Jag stod för dukning och blomsterarrangemang så under veckan letade jag glasvaser i second handbutiker och dekorerade dem och 32 barnmatsburkar med vackra spetsar och garn. Varje burk placerades ut som bordsplacering med värmeljus i och en liten etikett med namnet hängandes utanför.

Festen2

Även presenterna slogs in i tyg - Sonia är sömmerska i grunden och vad passar då bättre? 🙂

Festen3

Dekorationerna och dukningen var lite svårt att fånga på bild tyckte jag men här kommer i alla fall lite bilder 🙂

Festen4

I blomsterarrangemangen hade jag orange/gula ranunkler, lila stjärnflocka, rosa och vita vaxblommor och eukalyptusblad.

Festen5

Festen6

2015_01_2630

Vi var så glada att Lennon fick följa med till Hellasgården där vi hade hyrt lokal. Lennon är ju vår hund från början men vi kände ganska snabbt att vi hade tagit os vatten över huvudet och då började vi köra varannan vecka med Johans mamma. Det visade sig vara en utmärkt lösning eftersom Sonia gärna ville ha en hund igen (hon har haft hund förut) men tyckte det kändes för stort med hela ansvaret. Nu är hon så fäst vid Lennon, och vi har så fullt upp, så han bor helt enkelt mest hos henne. Så sköter vi klo- och pälsklippning och står för veterinär och sånt. Så han är hos oss ibland och gosar men han trivs helt klart bäst hos Sonia.

Därför var det himla kul att han kunde va med 🙂

2015_01_2625

Lennon tillsammans med barnens kusin Sara.

2015_01_2628

Vi fick god mat bestående av förrätt, varmrättsbuffe och efterrätt. Här är förrätten som Ennis och de andra käkade. Jag fick en gravidvariant eftersom jag inte kan äta lufttorkat kött.

2015_01_2619

Rut och Selma, Ennis gulliga kusiner, älskar Lennon. Här har Lennon hamnat under bordet och två förtjusta tjejer tycker det är superkul 🙂

Festen10

Festen11

Alla Johans bröder spelar musik (inklusive Johan) och även fruar och barn utöver musik - Så det var underhållning från hela stora Romin-bandet 🙂 Jag spelade mest cajón (låda) och vispar på virveltrumma men rev också av "Sail on" med Lionel Richie.

Festen8

Ennis hade fullt upp med belysningen 😀

Festen7

Mina fina föräldrar hade kommit upp från Skåne för festens skull, och kanske lite för att jag fyllde år samma dag 🙂 Johan med sin mamma Sonia till höger.

Festen9

Jag hade en klänning som jag hittade på Beacon's Closet second hand i Brooklyn, New York. Det är ingen gravidklänning men eftersom den har empirskärning funkade den utmärkt med mage 🙂 Ennis hade fina byxor från Littlephant.

2015_01_2620

Festen blev himla lyckad och Sonia var överraskad och nöjd 🙂

0

2 thoughts on “Alla bilder från festen – Blommor och gäster!

  1. Men guuud så fint! Du har verkligen lyckats med dekoreringen. Jag älskar att duka snyggt och fick nu massa härlig inspiration till framtida fester och kalas. Verkligen kul idé med barnmatsburkarna, det måste jag härma någon gång 🙂 Tack! Vad glad jag blir av sådana här inlägg.
    Kram

  2. Åh men tack! Ja det är roligt när man väl tar sig tid, oftast gör jag inte det haha 🙂
    Det är bara att sno 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.