Vår fredag – Blomsterhav, tvätthögar och bajsolyckor

Vardag1

Fredag!

Vi har väldigt mycket blommor i lägenheten nu, lite typiskt då resten av stället ser ut som ett bombnedslag 😀 Dels är det blommor från festen i lördags och dels är det Johans bamsebukett från stipendieutdelningen i tisdags. Sen fick jag två krukväxer på min födelsedag som inte har nån given plats direkt. Så allt står på köksbordet i ett enda blomsterkaos 🙂

2015_01_303

Jag är lite förkyld och ska försöka vila mig lite men också ta tag i den här härliga högen. Eftersom vi är 6 personer i detta hushåll är det ett konstant tvättberg här. Men detta tar nog priset trots allt. Tog en sväng med all tvätt till tvättstugan i söndags och allt ska ju sorteras också.. Så det blir det idag 🙂

2015_01_308

Sen ska jag läsa på och researcha inför nya projekt som är på gång. Kul när man får en anledning att köpa alla mamma- och gravidtidningar man kan hitta 😀

Vardag2

Ennis håller igång som vanligt. En bit in på morgonen blev det bajsolycka här så det var bara att ställa ungen, med pyjamas och allt, i duschen. Slänga min morgonrock i tvättmaskinen och reda upp allt.

Efter bad har Ennis lekt med sin gåvagn från Lekmer. Den används flitigt nu för tiden, både att gå med och sitta i, men framför allt vill han stå i den. Det tycker jag är en sådär bra idé men jag låter honom oftast hålla på. Häromdagen ramlade han förstås men det gick ganska bra ändå. Han lär väl sig antar jag.

Hoppas ni får en fin fredag och en härlig helg!

Vardag3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.