Måndagslistan!

2015_02_162

Måndag!

Det blir en bra vecka det här 🙂 Johan kommer hem ikväll och i veckan fortsätter vi fixa med huset. Vi ska försöka hinna med att:

- Byta ut alla eluttag och strömbrytare. De är gamla och vissa sitter löst - Inge bra för små nyfikna fingrar.

- Täta runt röret i handfatet på lilla toan. Där är typ helt öppet och det sipprar upp äcklig avloppslukt.

- Köra badkaret till de nya hyresgästerna i vår gamla lägenhet, de vill nämligen köpa det.

- Få iväg bokhyllan till kontoret, alternativt sälja den. Annonsen ligger på Blocket men om ingen vill köpa den har vi den på kontoret istället.

- Titta på ny badrumsinredning

- Köpa ny garderob som ska stå i Leos rum. Halva till honom och halva till andra kläder.

2015_02_161

Sen blir det ju lite annat i veckan också. Jag och Ennis ska på studiebesök på Montessoriförskolan här i Västerhaninge. Ennis står i förskolekö både hos kommunen och på deras egen lista och på fredag ska vi dit och kolla. Hoppas hoppas att han kan få plats där snart!

Barnmorskan ska jag till på torsdag. Måste visa upp mina blåa onda ben och se vad hon säger, kanske kan man göra något åt det?

På lördag ska jag och Johan fotograferas av fotografen Cecilia Pihl, på temat Beloved. Ennis ska vara hos sina kusiner en stund på dagen där så vi kan ägna oss åt vår kärleksfotografering. Ska bli kul!

Sen väntar vi på ett besked som är ganska avgörande för hur våren kommer se ut. Det beskedet kommer denna veckan och jag väntar med spänning!

Trevlig måndag på er!

Ps. Nyckelringarna på bilden köpte jag på Designtorget igår, en till Johan och en till mig själv. Superfina tycker jag! Och så en liten lapp till brevlådan, insåg ganska snabbt att vi behövde en sån.. heh.. Ds.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.