Ska man filma sin förlossning?

2015_02_262

Det är mycket Vi föräldrar nu för min del haha. I senaste numret, nr 3, kan ni läsa lite om mina tankar kring att fota och filma sin förlossning och sen lägga ut bilderna offentligt. Vi har ju gjort en förlossningsfilm som ligger på YouTube med bilder från när Ennis föddes. Den är smakfullt gjord och inte brutal alls, men folk kanske ändå kan tycka att det är för mycket..? De flesta reaktionerna vi fått har varit positiva men man vet ju inte vad folk tycker egentligen 🙂

Hur tänker ni? Skulle ni kunna tänka er att filma eller fota förlossningen och lägga ut offentligt?

2015_02_261

0

2 thoughts on “Ska man filma sin förlossning?

  1. Vacker förlossningsfilm! Jag har BF den 30 april och börjar känna stressen av att förlossningen närmar sig, men när man ser hur bebisen ligger på bröstet i slutet av filmen känns det faktiskt lite enklare 🙂

    1. Tack! Då är vi beräknade nästan samtidigt (28 april för mig). Ja det är fantastiskt när man får sin bebis, lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.