Vilken vecka är jag i egentligen?

2015_03_061

Fredag! Vi är på kontoret och ska jobba lite idag 🙂

Har kommit på att jag varit rätt dålig på att skriva vilken vecka jag är i och så.. har man följt mig i Gravid vecka för vecka har jag ju i och för sig nämnt det men ja, det är ju inte alla som orkar kolla på alla avsnitt kanske 😀

Nu är jag i alla fall i vecka 33 (32+2) och magen är såhär stor 🙂 Bebisen växer som den ska och rör sig så mycket att Johan blir helt förskräckt när han känner det 😀 Jag var hos barnmorskan i onsdags och tog järnvärdet, måste börja med järntabletterna igen då värdet sjunkit. Men annars var allting bra!

Hoppas ni får en fin fredag och helg!

1

2 thoughts on “Vilken vecka är jag i egentligen?

    1. Haha, ja jag saknade magen direkt när Ennis var ute. Även om man såklart hellre har sin bebis på utsidan 🙂 Efter denna graviditeten kommer jag nog känna att det är skönt snarare, eftersom själva graviditeten inte är lika kul som förra. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.