Är det detta som är mammalyx?

Bmässan2

Nu är jag på plats i Karlstad och laddar inför en hel helg som VIP-bloggare på Barnmässan! Tog tåget vid lunch och checkade in på Clarion Hotel Plaza på eftermiddagen.

Ennis är hemma med Johan dessa dagarna och det är första gången jag är ifrån honom så många dagar och nätter. På ett sätt känns det ganska skönt att bara få ägna sig åt sig själv, bo på hotell och inte behöva ta hand om någon eller något annat än mig själv. Men det kommer kännas väldigt konstigt och jag kommer sakna min lille pojk hur mycket som helst.

Samtidigt blir jag helt varm i hjärtat av att se Ennis och Johan tillsammans på de små filmerna som jag redan börjat få från Johan 🙂 Mina älsklingar!

bmässan1

Mitt hotellrum med till synes världens skönaste säng. Hoppas den är så skön som den ser ut 🙂 Efter två nätter med väldigt påverkad sömn, pga lilla Ennis jobbiga hosta, ska det bli väldigt skönt att få sova. Har köpt inredningstidningar som jag ska götta mig lite i också.

2015_03_265

Alkoholfritt bubbel och sprillans nya visitkort!

IMG_9773

Imorgon börjar hela kalaset med bloggfrukost här på hotellet. Ska bli himla kul att träffa alla de andra VIP-bloggarna!

Kolla in vilka de andra är:

Anitha Schulman

Manne Forssberg

Linda Blom

Filurmamman

Tvillingmorsan

Tolvbarnsmamman

Madeleine Ilmrud

Sandra

Miss Joi

Den tvetydiga mamman

Nikolina

Carina Tropp

Erina

Spark i baken

Elin

Catarina Hurtig

Barnrumsinspo

Ann Söderlund

På Smällen

IMG_9355

Barnmässan i Karlstad öppnar imorgon fredag kl 10 och håller öppet till kl 18. Lördag kl 10-17 och söndag kl 10-16.30 Spana in scenprogrammet här och seminarierna här.

Hoppas vi ses på mässan!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.