Om du trodde du skulle få 1 st goodiebag… Första dagen på Barnmässan

2015_03_271

Idag var första dagen på Barnmässan! Jag tog snabba skorna på och kilade ner till bloggfrukosten här på hotellet.

Barnmässan1

Superfin frukost! Under bloggfrukosten blev vi VIP-bloggare hälsade välkomna och fick ta del av lite information från några av utställarna. Vi blev fotograferade och fick tre av våra hundra goodiebags haha.

2015_03_274

Himla kul att träffa de andra bloggarna, här fina Johanna och Carina!

Barnmässan4

Sen bar det av till mässan! Barnmässans samarbetspartner detta året är Susanna i Ghana. Överskott från mässan går till just detta fantastiska projekt. Himla bra va?

2015_03_2741

På de två scenerna kunde man lyssna på olika föreläsare, seminarier och se scenshower. Bland annat snicksnackade Ann Söderlund med Manne Forssberg, Anitha Schulman och Madeleine Ilmrud. Om ni har vägarna förbi mässan pratar de igen både lördag och söndag 🙂

2015_03_2726

Jag har som en liten hemvist på mässan eftersom jag är Mini & Me:s nya inredningsbloggare! Så jag hänger alltså lite extra i den montern. Här är mitt lilla gäng!

2015_03_2727

Jag och Nassim Al Fakir klippte bandet till bloggen, House Of NyponStina, och allt filmades av ett litet team som gör "MiniTV" för hemsidan. Så nu är bloggen helt enkelt invigd!

Barnmässan2

Barnmässan3

2015_03_2749

Jag spenderade typ hela dagen på mässan och när jag kom tillbaka till hotellet käkade jag och Carina på hotellets restaurang Kitchen & Table. Supergott!

Barnmässan5

Nu sitter jag på hotellrummet och bloggar. Är så sjukt trött att jag nästan somnar med öppna ögon. Tänkte ta en titt i mina goodiebags men det får nog vänta tills imorgon.. speciellt med tanke på hur många det är haha 😀

2015_03_2752

Tack Barnmässan för en grym första dag! Imorgon kör vi igen 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.