Här har vi nya vagnen – Britax Go!

2015_04_2116

Den uppmärksamme kanske har noterat att jag har en ny fin lila vagn? Jovisst, det är en Britax Go som Ennis åkt runt i lite nu när vi filmat Älskade Unge och som lilla nya bebisen ska få provåka snart 🙂

Idag har jag monterat liggdelen!

Britax2

Det är superlätt att byta mellan ligg- och sittdel vilket är bra nu när jag ska ha en stor och en liten bebis 🙂 Sittdelen går att reglera i både rygg och fotstöd och har en bra sufflett tycker jag.

Britax1

Jag har ju provkört några veckor nu och det allra bästa med denna vagnen är att den har otroligt bra stötdämpning och är väldigt smidig att köra för mig som chaufför 🙂 Jag tycker den har ett bra läge med handtaget som gör att man inte hamnar i ihopsjunket läge med axlar och rygg. jag har ju världens sämsta hållning redan och måste verkligen tänka på detta, speciellt när jag kör vagn.

Tycker också att det är jättebra med stort utrymme under vagnen och det har denna. Det var ett av kraven jag hade när jag köpte min första vagn, man måste ju kunna lasta! Britax Go har även en bra, enkel och stabil broms vilket också är superviktigt. Vagnen är från Lekmer och hittas här eller i butiken i Barkaby.

Britax3

Som en liten bonuspresent till nya bebisen har jag fått en fin skötväska från Skip Hop! Den känns lagom stor och hänger inte så långt ner som vissa väskor gör eftersom den har ett bra knäppe för att sitta på handtaget till vagnen. Senaste tiden har jag varit så slarvig med skötgrejer och bara haft allt i en påse under vagnen. Nu ska det blir ordning och reda igen tycker jag!

Mer vagnsnack blir det i morgondagens avsnitt av Gravid vecka för vecka 🙂

1

11 thoughts on “Här har vi nya vagnen – Britax Go!

  1. Men! Jag som trodde ni hade köpt en Bugaboo Donkey Duo för länge sen som ni skulle ha båda bebisarna i, eller har jag drömt det? Läcker färg på brion måste jag säga.

    1. Vi har en Bugaboo Donkey också! Kommer använda båda vagnarna 🙂 I morgondagens avsnitt av Gravid vecka för vecka får man se den också 🙂

  2. Skulle du kunna göra ett inlägg om skötväskan? Hur rymlig den är och så man får se fack och sånt? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.