På gång – Igen

Förra veckan kändes det verkligen som att det var på gång med den här bebisen. Det hände liksom saker i kroppen och jag trodde att jag skulle ploppa ut unge när som helst. Men så avtog det liksom och denna veckan och helgen har det känts som att det är lååångt kvar.

Men så igår kväll började det trycka neråt och magen blev jättespänd och hård. Jag har haft mycket sammandragningar under ganska lång tid denna graviditeten men nu var det liksom mer. Jag blev otroligt rastlös så vi gick o la oss redan kl 22.

Sen kom det en hel natt med förvärkar. Det var som riktiga värkar, där det kändes bak i ryggen osv, men i en lightversion. De kom först med typ 20 minuters mellanrum och gick neråt till tio minuters mellanrum. Varade typ 30-40 sekunder. Jag var helt säker på att det skulle bli mer intensivt och övergå till vanliga värkar men inte denna gången heller.

Alltså, ingen bebis men jäkligt dålig sömn i natt. Imorgon är det BF.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.