Panik! Vika tre ton tvätt innan inredningsreportage!

2015_04_271

I morse kom jag på att vi skulle ha Mini&Me här på Hemma-hos-reportage och då blev det fart på gravida mamman! Vi hade en helt enorm hög med ren tvätt som bara har fyllts på och fyllts på i kanske två veckor här. Så den fick jag helt enkelt sätta tänderna i. Sen blev det plock och städ i övriga huset och Ennis sov flera timmar där så det passade utmärkt!

Hemmahos9

På min inredningsblogg, House of NyponStina, kan du läsa mer och se bilder från dagen!

2015_04_2726

I lördags tog jag en liten, med betoning på liten, loppisrunda på söder. Ennis har vuxit ur så mycket kläder och dessutom insåg jag när jag plockade fram minibebiskläder att vi inte har så mycket i storlek 50-56 till nya bebisen. Så jag kikade på Röda korset och Stadsmissionen och hittade faktiskt en del. Nu har allt åkt i tvättmaskinen och redan vikt ner i lådor så det blir ingen bild på det... däremot finns det bild på dessa underbaringar som jag också hittade, tänkte att nya lilla ska få ha dem så småningom. Visst är de fantastiska??

Idag har det varit ganska lugnt i kroppen och det känns inte som att det blir massa förvärkar i natt. Det är bara att vänta och se.. 🙂 Imorgon har jag tid hos barnmorskan plus att det faktiskt är beräknat förlossningsdatum. Spännande ändå ju!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.