Snart lämnar jag Gravid vecka för vecka

2015_05_152

Nu kan man titta på mitt näst sista avsnitt av Gravid vecka för vecka. Jag fattar inte att det redan är slut, känns som att det har gått väldigt fort samtidigt som jag tycker att jag har hunnit med många avsnitt.

Mot slutet har jag ibland haft lite idétorka men nu när jag bara har ett avsnitt kvar börjar idéerna trilla in.

2015_05_151

Jag har ju en YouTubekanal sen innan, NyponBebis, men har inte varit så aktiv där på sista tiden eftersom jag har gjort ett avsnitt i veckan för Gravid vecka för vecka. Men nu tänkte jag att det skulle bli lite mer aktivitet där, vad tror ni om det?

Senaste dagarna har jag fått massor av nya följare på YouTube-kanalen så det känns himla kul och peppande att komma igång med egna avsnitt. Det kommer givetvis bli mycket bebisar/barn/familj men också mycket annat. Nu kan jag ju bestämma helt själv vad jag vill ha med i mina klipp 🙂

Se veckans Gravid vfv-avsnitt nedan och gå gärna in och följ mig på NyponBebis-kanalen!

I veckans avsnitt för ni följa med när båda kidsen ska till BVC 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.