För trött

IMG_4540

Ojojoj, nu är man lite slut haha. Igår var vi på pressvisning hos Koolabah och Ennis härjade loss. Idag var vi på Picknick med Loppi och Pågen i Humlegården och sen var vi på kontoret och jobbade lite. Så nu är jag rätt trött alltså. Skulle egentligen fixat med alla fina bilder från igår och idag men jag orkar inte haha. Så det får komma imorgon istället!

Förresten, tycker ni att vi är lika Idde och jag? 🙂

Det är ju ganska trixigt med två små barn, speciellt eftersom Ennis inte är på förskola. Båda ska ha sina behov uppfyllda och jag måste ha kolla hela tiden eftersom Ennis är för liten för att förstå vad "försiktig med Idde" betyder. Han tror ju att hon är en docka liksom 🙂 Jag kan ju säga att det är svårt att hinna med sig själv. Och man blir ganska trött.

Men fasen vad fint det är att ha satt två sånna fantastiska barn till världen <3 IMG_4541

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.