Gullig unge på pressvisning för Koolabah!

Koolabah9

Här kommer massvis med bilder från Koolabahs pressvisning i onsdags! Det är dumt när man har en sån gullig unge för det blir så jädrans svårt att välja ut bilder. Så det blir många helt enkelt eftersom jag inte kan välja 🙂

Kollabah3

Koolabah är ett märke som gör ekologiska barnkläder - helt unisex! Det gillar vi såklart 🙂 Kläderna är ofta ganska rymliga och väldigt mjuka och fina. Jag kände inte till märket innan så jag är himla glad att jag fick komma på pressvisning.

2015_05_2925

Det bjöds på massa gott och roliga aktiviteter för barnen. Bra tyckte Ennis som härjade loss som vanligt 🙂

Koolabah6

Koolabah5

koolabah1

Koolbah4

Idde sov hela tiden medan Ennis bekantade sig med Sheilas två kids.

Koolabah7

Träffade Kitty och hennes lille Kimmy-Kid. Och till höger, Sheila som har bloggen Barnplaggsguiden.

Koolabah8

Och jag och Ennis-pojken dårå 😀

Kollabah2

Koolaba10

Det är ju så himla bra med sånna här grejer för då kan Ennis få röja och roa sig lite. Jag känner mig ibland lite otillräcklig och att jag inte kan ge honom det han behöver nu när jag även har Idde-liten. Så jag försöker ta alla chanser att komma iväg på sånt här, när jag orkar såklart. 🙂

Tack Koolabah för en fin pressvisning 🙂 Här kommer några bilder som deras egen fotograf tog.

Koolabah12

Koolabah13

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.