Rustade för regn?

2015_06_203

Det regnar ju mest hela tiden nu. Igår på midsommarafton var vi inne typ hela dagen förutom en stund då vi åkte till Ica Maxi och handlade lite att äta haha. Men i torsdags tog vi oss ut i regnet en stund och rastade Lennon och handlade. Jag lyckades komma i mitt regnställ som är så bra, har ju blivit mer praktisk än snygg på senare år.

2015_06_202

Dock äger jag inga gummitstövlar vilket gör att det är lite skitsamma att jag har fullt regnställ för jag blir ändå blöt om fötterna. Ska beställa ett par fina på nätet tänkte jag. Nu är jag ju både husägare och mamma så då måste man ju ha stövlar.

2015_06_201

Vagnen var däremot helt regnsäker eftersom vi invigde de fantastiskt snygga regnskydden från Elodie Details och Lekmer! Detta mönstret har funnits ett tag men jag älskar verkligen det! Så himla mycket jag 🙂

2015_06_204

2015_06_205

Lennon saknade i och för sig regnskydd... men han kunde behöva en dusch faktiskt 😀

2015_06_206

Det ska ju även regna i helgen och vi ska gå på Parken Zoo.. så det blir regnskydd för hela slanten och familjen. Men det blir sköj ändå!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.