Konsten att kombinera

IMG_5184

Som ni märker är det lite svårt att hinna med att blogga, men jag gör mitt bästa! I helgen har vi varit i Eskilstuna och bott på Best Western Plaza Hotell och gått på Parken Zoo, ska försöka få ihop ett inlägg om det ikväll eller imorgon! Härligt var det i alla fall 🙂

Och glöm för allt i världen inte att tävla om VIP-biljetter till Måns Zelmerlöws spelaning på Parken Zoo i sommar! Hitta tävlingen här.

Idag är jag hemma med Ennis, Idde och Albert. Det är ganska fint väder så vi är ute en del, så gott det går. Tog en tur till Ica för att hämta paket från Lekmer, vad det innehåller får ni se snart! Jag tog Ennis i selen (Ergobaby 360) på ryggen och Idde i enkelvagnen så jag skulle kunna få med mig stora paketet. Det gick bra men jag kände att det kanske var lite tidigt att bära så tungt barn med tanke på min foglossning som inte är helt okej än. Men men, det var härligt ändå!

2015_06_221

Nu sover pojken lite och jag gungar Idde i babysittern med ena foten och dricker kaffe och bloggar. Man får liksom försöka kombinera så många saker som möjligt haha. Ikväll ska jag försöka fortsätta måla i vår hall som får denna fantastiska färgen!

IMG_5149

Och så måste jag ringa kyrkan och boka tid för Iddes dop! Fasen, nu glömde jag ju posta hennes namnpapper... Jisses.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.