Nervös inför morgondagen…

Imorgon släpps program nio av Älskade Unge och denna gången är jag faktiskt lite nervös. Det är nämligen i detta avsnitt som man får se min förlossning med Idde. Vi gjorde ju en förlossningsfilm med Ennis förlossning också men det är ju en klippt variant med endast musik och Ennis skrik på ett ställe. Och inga utlämnande bilder.

Nu får man se, och höra, när jag har värkar hemma och i bilen när vi är på väg in. Man får se när jag ligger i badkaret och verkligen föder Idde och höra hur jag skriker. Och så är det ju en del naket liksom.

Men jag har valt att visa det för det är ju så en förlossning kan gå till.

image2

Titta gärna på mitt avsnitt av Gravid vecka för vecka här nedan där jag sitter på BB Sophia och berättar om förlossningen. Hela förlossningsberättelsen i text hittar ni här.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.