10 thoughts on “Förlossning, hårfix och massa maffia – Älskade Unge Program 9!

    1. Det hade blivit nå fel, men det ska va åtgärdat nu! Hoppas du kan se det 🙂

  1. Jättebra avsnitt denna vecka (också)! TACK för att du är så bjussig och delar med dig av allt 🙂

  2. Tack för ett fantastiskt avsnitt och att du delade med dig. Tårarna rann när Idde föddes och hjärtat fylldes av värme! Så himla fint! Efter så många år av rädsla över att bli gravid, föda och alla tankar som surrar ” hur vet man att man är redo, hur vet jag att just den här killen är pappan till mina barn, hur vet jag att jag klarar av det” osv så känner jag äntligen en längtan efter att få ta del av den upplevelsen själv! Tack för att du och de andra tjejerna från gravid vecka för vecka nu får mig att slopa pillrena! All kärlek till er! Kram

  3. Jättebra avsnitt och så fina klipp från din förlossning! En höjdpunkt varje tisdag verkligen. Imponeras av din fantastiska utstrålning Kajsa-Stina. Du är verkligen jättevacker. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.