Ennis testar pottan!

2015_07_263

Nu på sommaren är det ju väldigt bra tillfälle att potträna då man (Ennis alltså) kan springa utan blöja i trädgården! Jag trodde Ennis var lite liten för potträning men när jag frågade mina följare på Instagram häromdagen hur de gjort var det jättemånga som börjat när barnen va typ 6 månader och sånt. Plötsligt var jag sent ute haha. Nä men det kan ju va ganska lagom nu så pottan åkte fram för några veckor sen och Ennis fick bekanta sig med den i trädgården.

Vi kör pottstol med ryggstöd från Babybjörn (spons). Det ska ju va så bekvämt som möjligt tycker jag.

Potta1

Den lilla avtagbara vita delen av pottan, där K & B hamnar, tyckte Ennis var väääldigt rolig att plocka ur.. eeeh...

Potta3

... men efter lite övetalning gick han med på att sitta på pottan trots att vita delen satt i hålet haha (här sitter han dock på pallen). Jag försökte ge pojken grejer att leka med under tiden men han hade inte riktigt ro att sitta där mer än några sekunder. Och tyvärr kom det inget i pottan den dagen. Och inte nästa dag heller.

Vi försöker lite titt och tätt men ännu har det inte kommit varken det ena eller det andra i pottan. Men han tycker den är himla rolig och kan göra jättebra kissljud när han sitter på den 😀 Lykke invigde den dock i fredags när hon va på besök så helt oanvänd är den ju inte.

Potta2

Till pottan finns även en pall (spons) så Ennis kan nå upp till handfatet. Verkligen en hit då det förenklar hela tvätta-händerna-proceduren och även det där med att borsta tänderna - Här med lite hjälp av mormor.

Potta4

Pottan och pallen finns i massa olika färger hos Lekmer. (spons)

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.