Har ju glömt djurparken!

2015_07_2715

Kom på att jag ju glömt visa bilder från när vi var på Parken Zoo i juni! Gjorde ett inlägg om hotellvistelsen på Best Western Plaza Hotel men glömde sen att visa hur vi hade det i djurparken. Här kommer lite bilder 🙂

2015_07_277

Full rulle med Ennis och pappa!

2015_07_274

Läskigt lejon! Jag glömde fota dinosaurieutställningen som faktiskt var det bästa i hela parken, trots att det inte var riktiga djur. Ennis blev skrajsen men vi andra tyckte det var tufft. Efter det har Ennis dock blivit väldigt intresserad av dinosaurier så nästa gång vi kommer dit tycker han nog att det är roligare 😀 Men helt klart sevärt tycker jag!

Zoo6

Leo och Albert vågade sig fram till alpackorna i delen där djuren går mer fritt och man får klappa. Det vågade inte jag kan jag säga. Men så är ju jag också en fegis.

Zoo2

Apaaaa!

Zoo1

Ennis åkte karusell för första gången. Inte ens denna vågade jag åka så Johan fick åka med haha. Helt otroligt.

Zoo3

Det här vågade jag! Sandlådan.

Zoo4

Zoo5

Vi hade en jättemysig dag i parken och lyckades slippa regnet. Det blev även en titt på Tobbe Trollkarl på scenen, himla skojigt tyckte mamma (jag alltså) 😀

Framför allt tycker jag att det är himla trivsamt att gå på djurpark för att man kommer iväg men det är inte så hetsigt liksom. Man går där i lugn och ro och barnen får hålla på med ditten och datten. Man glor inte i mobilen och sånt tråkigt som ofta tar upp ens tid, istället njuter man av att bara vara. Och så upplever man allting på barnets villkor och nivå vilket gör att det inte krävs så mycket för att man ska va nöjd och glad. En liten verklighetsflykt. Älskar det.

0

2 thoughts on “Har ju glömt djurparken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.