Spik i sjukstugan

Sjuka1

Jaha, så slog förkylningen till med en smäll i förrgår kväll, både jag och Idde blev megasjuka. Ennis hade varit snorig med lite feber under dagen med mådde bra fram emot kväll. Han har en förmåga att avverka sjukdomar på ungefär ett dygn, bara han får sova mycket. Bra unge det där. På bilden ser ni också min finfina uppfinning som fungerar utmärkt när man har en näsa som bara rinner och rinner och man inte orkar snyta sig - Två rullade papperskorvar. Så byter man när de är genomvåta hahaha, jättebra! Men man får hålla i dem när man nyser för annars flyger de iväg.

Nåja, jag och Idde fick va typ sängliggande hela dagen igår. Jag hade sån sjuk huvudvärk och hela svaljet och näsan sved och stack så man knappt stod ut. Nös och snorade, både jag och Iddet. Idde var ändå glad trots nysningar, snor och förkylda ögon.

Sjuka2

Så igår blev det TV-tittande typ hela dagen, när vi inte sov dårå. Som tur var kunde Johan komma hem lite tidigare och ta hand om Ennis som inte alls var sugen på att bara ligga som ett streck hela dagen.

Sjuka3

Idag har vi mått bättre och efter två alvedon (till mig alltså) kunde vi i alla fall va ute i trädgården så Ennis kunde bada lite. Varmt och skönt va det och vi fikade, lyssnade på sommarprat och Danny Saucedo och jag klippte barnnaglar 🙂

Sjuka4

Lite kvällsmys framför Barnkanalen.

2015_08_0613

Ennis-style.

Gardin1

När jag är sådär sjuk som igår orkar jag inte ens ta upp datorn. Och absolut inte tänka eller åstadkomma något. Idag började hjärnan fungera lite smått och nu på kvällskvisten spikade jag i en spik i hallen så jag kunde dra gardinen åt sidan med fina tofsar.

2015_08_063

Vi håller ju på att göra fint i vår hall och har målat väggarna rosa, satt upp gardinstänger och gardiner/draperi i fönstret och framför varmvattenberedaren, satt upp guldspegeln och införskaffat två fina stolar på loppis. Nu vill jag hitta fina handtag till garderoberna och komma på någon schysst förvaring för mössor/vantar/halsdukar och smågrejer som nycklar/busskort/solbrillor.

Men man får ta det i små steg! Idag är jag nöjd med spiken jag slog i 😀

2015_08_064

0

2 thoughts on “Spik i sjukstugan

  1. Haha underbart! Hört att bröstmjölk ska va bra när man är tät i näsan, kanske funkar mot rinnande också, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.