Badkroppen – 15 veckor senare

Badkroppen1

Här kommer den fantastiska badkroppen - 15 veckor efter förlossning. Själv tycker jag att kroppen repat sig otroligt bra! Jag vet att en del blir pinnsmala typ direkt, men jag vet också att många inte blir det. Jag är jätteglad att min kropp vill tillbaka av sig självt såhär pass mycket, jag har inte kämpat direkt. Det är bara senaste veckan som jag kommit igång med power-walks och något mindre chokladätande men det har nog inte visat resultat ännu haha.

Kroppen är fantastisk.

Badkroppen3

Jag har lyckats bli lite brun denna sommaren också! Trodde man ju inte. Dessutom har jag låtit ögonbrynen växa fritt för att "börja om" lite. Så nu är de riktigt buskiga haha. Jag har så himla ljusa bryn så här är de dessutom ifyllda med penna. Jag tycker de är ganska fina nu och kommer nog bara plocka bort strån som växer helt åt skogen så att säga.. 🙂

Det är trevligt på sommaren för man känner sig himla fräsch och fin trots noll ansträngning. Tummen upp!

Badkroppen2

0

2 thoughts on “Badkroppen – 15 veckor senare

  1. Kroppen är häftig!
    Är gravid i v.24 och det är en så häftig upplevelse att se hur kroppen ändras för att kunna producera ett barn.
    Tack för att du bjuder så mycket på dig själv och ert liv. Älskar dina härliga videoklipp!
    Ha en bra kväll! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.