Mamma hoppar i!

Sommar2

Har haft två fantastiska dagar med min fina familj. Vädret är perfekt och vi bara hänger i trädgården och har det gott, badar eller sitter på filten och leker eller fikar.

2015_08_1516

Denna gulliga unge alltså. Hur söt?!

Sommar1

2015_08_1511

Hittade memory på Röda korset här i VH, Ennis tycker det är kul men förstår inte riktigt principen ännu.. haha. Men det är fina bilder!

Sommar3

Och han kan säga "Jordgubbe", i alla fall på sitt sätt, "Godigo" 😀 Kan även betyda "Jordglob" eftersom han har en badboll som är som en jordglob. Lilla gubben.

Sommar4

Vi har köpt en liten pool nu också, trots att jag är livrädd. Jag är verkligen skraj för att det ska hända något om man råkar titta bort någon sekund. Men jag är därför också väldigt noga, lite för noga, med att hälla ut vattnet så fort en badomgång är slut. Får man ju bara hälla på nytt om det ska badas igen. Så lätt att glömma att man har det där vattnet annars.. fy. Det är så mycket drunkningsolyckor med små barn nu, mår illa så fort jag hör om det.

Men men. Man måste ju göra skojsiga saker också och kan inte va så nojjig att man tar bort allt kul för barnen.. Så vi köpte en pool som sagt. Och idag badade vi tillsammans, Ennis och jag. Det var kul - På riktigt. Älskade unge min!

Sommar6

Hoppas på fint väder imorgon också. Avslutar kvällen med bilder på detta charmtroll - Herregud vad söt hon är, Idde-liten!!

Sommar5

0

2 thoughts on “Mamma hoppar i!

    1. Jag kommer jobba 25% och göra TV-program i höst, samtidigt som jag har Idde, och det blir omöjligt att ha en snart tvååring med då 🙂 Ennis behöver också mer stimulans än vad jag kan ge honom när jag har lilla Idde samtidigt, så det blir bra med förskolan. Han får träffa andra barn och ta del av den pedagogiska verksamheten. Jag vet att en del tycker att man ska va hemma med båda barnen om man har en liten, jag tyckte själv att det var konstigt att lämna iväg sitt stora barn innan jag själv var i samma situation. Jag känner nu att jag inte kan stimulera Ennis samtidigt som jag känner att jag försummar Idde och inte kan ge henne det som jag kunde ge Ennis när han var bebis. Alla får handla efter sin verklighet sålänge man är kärleksfull och gör det som man tror är bäst för sina barn 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.