Så gick insamlingen igår! Tusen tack för allt!

Insamling1

Helt otroligt hur bra det gick igår! Visst, vi anade att det kanske skulle komma mer än vad vi först väntat oss men alltså... det är knökfullt både på ovanvåningen och nedanvåningen på kontoret efter gårdagens insamling till flyktingar. Så många som kom och skänkte grejer alltså!

Insamling2

Till en början hade vi en viss sortering och alla fina vänner jobbade på som attan, bla Angelica och Maria <3 Då kunde vi också bjuda givarna på lite kaffe. Sen gick det typ över styr och prio fick va att få in allt i lokalen bara haha. Och det blev inte mycket kaffe för de som kom heller 😀 Insamling4

Tanja och hennes dotter Olivia var också med och jobbade järnet.

Insamling3

Angelicas blivande man Fredrik hängde med barnen mest, Lykke och Ennis behövde ju underhållning och Idde fick hänga mycket på Fredriks arm. Och nej, Fredrik är inte pappa till Idde. Även om det ser ut så på denna bilden 😀 😀 😀

Insamling5

Alltså vilket gäng! Och vilka fina människor som kom med grejer! Nu ska vi bara se till att få lite ordning på grejerna och slussa ut det till de som behöver 🙂

TV4 tittade förresten in och gjorde reportage som ni kan se här!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.