Klump i magen

Vintage1

Jag har varit lite dålig på att blogga några dagar nu och det beror på att jag inte riktigt varit i form kan man säga. Jag har sen i onsdags kväll haft en jobbig "klump i magen" och tankarna och känslorna har varit höga och låga. Och för att lugna alla vänner och bekanta så: Nej, vi ska inte skiljas. Och nej, ingen är allvarligt sjuk. Det är inte så allvarligt men tillräckligt jobbigt för att jag ska bli påverkad och känna mig illa till mods.

Imorgon berättar jag mer.

Vintage2

Mina föräldrar har också varit uppe på besök i helgen så mycket tid har ju givetvis ägnats till att umgås med dem och mina barn. Vi har haft supermysigt, trots mitt grubbel, och Ennis är så otroligt lycklig när han får vara med sin mormor och morfar. Blir helt varm <3 I lördags var vi en sväng på kontoret och samlade ihop lite grejer från insamlingen till ett hem för ensamkommande flyktingbarn mellan 8 och 17 år. Här står jag och Ennis i kaoset på kontoret 🙂 Och för den som undrar var den ursnygga kappan/koftan kommer från så är det givetvis me&i! Hitta den här.

Vintage7

Mina fina föräldrar <3 Vintage3

Vintage4

Ennis, morfar och "ninne" (Pinne).

Vintage5

Fina jackan från Vintage in my heart.

Vintage6

Min älskade Ennis-pojke.

0

4 thoughts on “Klump i magen

    1. Jo jag förstod att du tyckte det. Grejen är att vi inte heller visste om jag skulle behöva jobba i höst eller inte, nu ser det inte ut som att det blir jobb och då kändes det också konstigt att lämna iväg honom. Men jag står fast vid att alla måste få göra det som funkar bäst för dem och deras barn 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.