Söndag – Högt och lågt

Söndag1

Hej hopp! Ni som följer mig på Instagram vet kanske redan att jag klippte bort den frissiga lilla tofsen i fredags och numera har någon sorts 90-talsfrilla med snagg! Känns hur bra som helst. Igår blonderade jag dessutom utväxten så nu är jag ju riktigt fin tycker jag 🙂 Har valt att köra nån blond variant här eftersom jag har blivit så tunnhårig i vikarna där jag dessutom är snaggad. Ser med andra ord inge vidare ut när man försöker färga det rött där.. Men blont funkar fint så det får det bli ett tag. Har ju kvar nå slags rödaktig rand där blekningen inte velat ta, kan tyckas va ett misslyckande men jag tycker det är ballt 😀

Tyvärr syns det ju ingen större skillnad på färgningen av utväxt och snagg på denna före/efterbilden men jag lovar, det är skillnad!

2015_09_274

Idag söndag alltså. Lite motig dag då vi har Lennon här och han och Ennis är sjukt jobbiga ihop. Ennis springer hela tiden efter Lennon och har fortfarande inte lärt sig att man ska va försiktig med hunden. Och så ger han sina leksaker till Lennon som i sin tur tror att han får bita på dem. Så springer man och försöker fånga olydiga hunden som vägrar släppa osv. Resultat = Arg Kajsa Stina. Detta sker nämligen typ hela tiden. Och Johan är iväg och kör kläder så lösningen är då att ha Lennon på ovanvåningen när vi är här nere och att han får va här nere när Ennis nu sover där uppe. Men Lennon har ändå lyckats gräva några hål i trädgården och sno Iddes leksak och springa runt i hela trädgården med den innan jag fick tag i den. Jisses. Han är en jättefin voffsing men jag tror att alla inblandade mår bäst när han är hos farmor Sonia <3 Jag tänkte i alla fall sätta ihop Ennis sandlåda och olja den lite sådär kvickt. Eeeeh ja.. det var ju likosm inte bara att "fälla upp" den som jag inbillat mig av någon anledning. Det ska ju sättas ihop "på riktigt" haha. Inga problem för mig i vanliga fall, jag är attans händig ska jag säga, men jag behöver va lite koncentrerad och med två småttingar och en galen hund... tjaaa... Vi får se när det blir av med andra ord. Jag har ju tjatat på Johan att köpa sand och markduk så jag kan göra klart allt i veckan så jag får ju faktiskt sköta min del av jobbet också haha. 2015_09_271

Jag har äntligen köpt mig ett par gummistövlar! Det regnar ju typ hela tiden så jag måste ha ett par. Sen kan man ju använda dem till allt möjligt om man frågar Ennis. Förvaring av duplo till exempel.

Söndag2

I eftermiddag ska vi filma och fota lite me&i så jag har sminkat mig litta snyggt så.

Sen blir det Lennon-klippning och lite annat ikväll. Förberedelser inför morgondagens Loppi Event Baby Love till exempel! Jag och kidsen ska ju gå modevisning för just me&i 🙂

Ses vi där?

0

6 thoughts on “Söndag – Högt och lågt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.